Share, support, volunteer, donate - it's time to CrowdChange Europe

Mijn interesse in politiek en de Europese Unie is er gekomen door de financiële crisis van 2008. Deze crisis heeft veel families getroffen, zo ook mijn familie in Griekenland. Ik vond dat er te veel over geld en het financiële werd gesproken en te weinig over de mensen zelf. Terwijl ik zag in wat voor moeilijke situatie ze waren terechtgekomen.

Nu, 10 jaar later, is dat beeld helaas onveranderd. Nog altijd gaat het in Europa maar over twee dingen: handel en het financiële en monetaire beleid. Lees: GELD.
Aan belastingsontduiking wordt dan weer heel weinig gedaan. Dus het ene geld is belangrijker dan het andere. Is een eerlijke bijdrage te veel gevraagd? Terwijl het zo veel mensen zou kunnen helpen. Op vele andere thema’s is er te weinig vooruitgang, laat staan verbetering.

It’s time! Het is tijd dat de Europese instellingen en de politiek eindelijk hun focus gaan verleggen. Gaan verleggen naar de mensen, naar het sociale, armoede, publieke dienstverlening, sociale bescherming, gezondheid en klimaat. Er zijn partijen die pas op sociaal beleid willen focussen nadat we een economisch goede regio zijn. Maar wanneer zal het voor hen eindelijk genoeg zijn? Wanneer komt dat moment? Wat met de sociale tragedies die zich ondertussen in Europa afspelen?

Ik zeg dat het nu tijd is om ook een naar de mensen te kijken! Zo bieden we opnieuw zekerheid. Op een Europa dat werkt. Voor iedereen. 

  • Anonymous
    04/04/2019
    €7.00
€7
Pledged of €1,000 Goal
1
Pledgers
Ended On
May
12
2019
 
A Europe for the people. Finally!
Step 1: Finalize your contribution to A Europe for the people. Finally!

Belgium
european
Yana Giovanis is
Running as Member of the European Parliament
Send an email to apply as volunteer for A Europe for the people. Finally!